Fängslande i Leeuwarden

Jag har tillsammans med Annika spenderat några dagar i Leeuwarden i Holland. Annika har hållt föreläsningar inom Innovation och jag har presenterat Sweet Business. Långa och tuffa dagar med sena nätter gav ingen vila i helgen men ändå så mycket ny energi. Möjligheten att åka iväg ett par dagar och arbeta i ett annat land är fantastisk. Det ger nya perspektiv och ett utökat kontaktnät.

Förutom högskolor besökte vi ett gammalt fängelse och fick inblick i både celler och kontor. Skrämmande och spännande. Idag sitter det entreprenörer i lokalerna, där de har möjlighet att hyra in sig billigt så länge kommunen inte riktigt vet vad de ska använda dem till. I fängelsebaren/restaurangen användes Tweetdeck projicerat på väggen och jag kände mig hemma. Härlig stämning överlag. Byggnaden var liksom mycket annat i landet omgiven av vatten vilket ytterligare bidrog till känslan. En fantastisk miljö för inspiration och företagande även om jag personligen inte skulle arbeta några sena kvällar om jag haft kontor där.